70% van de gezondheidsklachten van mensen zijn voedings gerelateerd.

(BRON: RIVM)

Nu willen we allemaal gezond en vitaal ouder worden maar als we daar met onze voeding geen rekening mee houden dan is dat lastig.
De "normale" dagelijkse voeding biedt niet alle voedingsstoffen die een mens nodig heeft om gezond en vitaal te blijven. Aanvullen met goede voedingssupplementen is daarom noodzakelijk.

Gezondheid is niet alleen wat je eet; 
het is ook wat je lichaam uit het voedsel aan voedingsstoffen kan opnemen'.

Ik ga samen met je zorgen dat je metabolisme beter gaat werken.
Ik werk met programma's om aan te sterken vóór en ná een operatie.
Uitgebalanceerde programma's voor mensen met allergieën, migraine, overgangsklachten, menstruatieklachten, prostaatklachten, eczeem, psoriasis, depressiviteit, astma, bronchitis, acné, aften, darmklachten zoals de ziekte van Crohn, een spastische darm of obstipatie.
Uitgebalanceerde programma's voor mensen met veel stress en een druk leven. Voor mensen die vaak of altijd moe zijn. Te hoog cholesterol of hoge bloeddruk, programma op soja basis. Met een programma voor suikerpatiënten. Programma's voor hart- en vaatziekten. Programma voor het versterken van het immuunsysteem bij bijvoorbeeld COPD. Programma voor een betere spijsvertering en hogere verbranding.
Voor mensen met over- en ondergewicht. Voor mensen met reumatische klachten, jicht of mensen die last hebben van spierpijn, kramp, gewrichtspijn, osteoporose of fibromyalgie.
Dit zijn gezondheidsklachten die gerelateerd kunnen zijn aan voeding.Bron WHO/CBS en RIVM.