Op zoek naar rust, stilte, verkwikken, warmte en energie?
Wil je even weg van alle drukte rondom je heen?

Laat even de boel de boel en geef jezelf eens een klein beetje aandacht, iets wat wij onszelf in ons drukke dagelijkse bestaan niet altijd gunnen. Tijd is zo belangrijk geworden tegenwoordig en iedereen rent van het ene uiterste naar het andere totdat we stilaan uitgeput raken.

Toch is het belangrijk om een moment stil te staan bij jezelf zodat je er weer tegenaan kan.
Wellness
Je gedachten even loslaten en het hoofd weer helder maken. Je voelt je als herboren..

Mede door de kennis uit de bedrijfswereld weet ik maar al te goed hoe een combinatie van een job en privéleven soms een zware druk kan uitoefenen op ons immuunsysteem.

Terug in balans komen met jezelf is enorm van belang. Je lichaam zo nu en dan onder handen laten nemen is een van de dingen waaraan je een goed gevoel overhoudt. Even een 'ik' moment en je kan weer bergen verzetten.

Als de massage door een deskundig en gekwalificeerd therapeut wordt toegepast, dan zal dat gevolgen hebben voor de bloedsomloop, de spieren, het zenuwstelsel en de organen van het lichaam. Behalve dat massage een zeer effectieve behandeling is bij ziekteverschijnselen die rechtstreeks met stress te maken hebben, kan massage ook voor verlichting zorgen bij jicht en reuma. Tevens kan massage helingsprocessen van het lichaam versnellen en de geestesgesteldheid positief beïnvloeden.

Een massage is altijd persoonlijk. Bij een eerste kennismaking gaat er steeds een intake gesprek aan vooraf om te weten of er bepaalde klachten zijn zodat een massage een zo goed mogelijk resultaat oplevert.

Je kunt ook altijd bellen voor meer informatie:

tel. 0475 594310