Gebruiksaanwijzing


Voor een optimaal resultaat is er een aantal dingen waar op gelet moet worden. Voor u start met de kuur dient u de inname van voedsel te verminderen om de darmen tot rust te laten komen. Tijdens de kuur beperkt u zich tot de maaltijd vervangende shakes. Deze shakes voorkomen hongergevoel en bevatten alle benodigde voedingsstoffen, vitamines en energie. U nuttigt geen andere zaken behalve de inhoud van de zakjes en water.


Voorbereiding


Om uw lichaam voor te bereiden is het nodig om gedurende 2 dagen voorafgaand aan de kuur de hoeveelheid en soort voedsel dat u tot zich neemt af te bouwen zodat uw lichaam kan wennen aan de nieuwe situatie. Tijdens deze 2 dagen neemt u zo min mogelijk suiker, koffie en alcohol, bij voorkeur helemaal niet. Drink vooral veel water.

Afbouwdag 1: Neem de helft van uw gebruikelijke hoeveelheid voedsel.
Afbouwdag 2: Eet deze dag gemakkelijk verteerbaar voedsel. Bij voorkeur alleen fruit, soep en yoghurt of smoothies in beperkte hoeveelheid.


Kuur


Na de voorbereiding is het tijd voor de kuur. Een doosje bevat alle benodigdheden voor 1 dag kuren. De inhoud van dit doosje bestaat uit een zeven zakjes die u in de loop van de dag oplost in water, shaket en DIRECT opdrinkt. Wanneer u het met water aangelengde product laat staan kan het zijn dat de vloeistof dusdanig indikt dat u het niet meer kunt consumeren.

7 zakjes goed 7 shakes op 1 dag. Netto gewicht 105g.

 1. Wake up (direct na opstaan)
  Toevoegen aan 300 ml water vervolgens inhoud zakje toevoegen en schudden in shaker.
 2. Maaltijd shake: (als ontbijt ongeveer half uur na Wake Up)
 3. 400 ml water in shaker en vervolgens inhoud zakje en 3-5x schudden.
  • Snack: (tussen ontbijt en lunch shake) 300 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje toevoegen en schudden.
  • Maaltijd shake: (als lunch) 400 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje en 3x schudden.
  • Snack: (tussen lunch en diner) 300 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje toevoegen en schudden.
  • Maaltijd shake: (als diner) 400 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje en 3x schudden.
  • Evening shake: (voor slapen) 300 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje toevoegen en schudden


Voor het aanmaken van de mix gebruikt u koud of lauw water. Drink de shake meteen na het mixen. Drink 2 liter water per dag. Tijdens de kuur geen koffie of alcohol gebruiken.


Na de kuur


Omdat uw maag tijdens de kuur is geslonken en uw darmwand is ontdaan van gifstoffen begint u de dag na de laatste shake voorzichtig met de inname van (vast) voedsel. Uw maag is tijdens de kuur aardig geslonken en de darmwand heeft zich totaal gereinigd en beschikt niet meer over een „beschermend" laagje vuil. Om die reden is het zeer belangrijk om het eten voorzichtig op te bouwen.

Opbouwdag 1: eet bij voorkeur zo vloeibaar mogelijk bij voorkeur soep, smoothies & yoghurt.
Opbouwdag 2: Neem voeding die zacht én gekookt is zoals soep, gekookt ei, gekookte groenten, gekookte aardappelen en gekookte vis. Dit mag aan hoeveelheid niet meer zijn dan de helft van wat u normaal gesproken zou eten.

Na deze twee dagen kunt u normaal eten en mag u ook ongekookte groenten en salades.