Access Bars™ Class

Energy, space & consciousness

Wat zijn de Bars?

Access Bars Class

Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, sexualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc… Op deze drukpunten in het hoofd liggen de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.
Door het ‘runnen’ van de Bars wordt alle overbodige ballast, die mensen nog bij zich dragen, verwijdert zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan. Dit doe je door 32 drukpunten op je hoofd heel licht aan te raken, waardoor je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen liggen en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam, kunt ontladen en loslaten. Iedereen kan de Bars ontvangen, van jong tot oud.

Welke bijdrage kan deze dag zijn?

Kun jij je nog het moment herinneren dat je totaal ontspannen was en dat je het gevoel had helemaal verzorgd te worden en verzorgd te zijn?

Een moment dat je in het hier en nu was, volledig in overgave wat er op dat moment was met een glimlach op je gezicht. Een liefdevolle blik naar jezelf en er waren geen oordelen over jezelf, over je lichaam en over anderen. Geheel gelukkig met jezelf. In liefde voor jezelf.

Dat geeft een ACCESS BARS- behandeling.

De Access Bars zijn ontwikkeld om een leven te creëren met gemak, vreugde, verdraagzaamheid en liefde. Hoe zou je leven er over een tijd uitzien als je dit zou kiezen? Als alle oude ballast losgelaten is en je het leven kunt leven voorbij aan wat je nu voor mogelijk houdt. Wat zou er dan nog meer in je leven verschijnen?

UIT ONDERZOEK BLIJKT dat na 1 Bars® behandeling de ernst van angstklachten al verminderd met 84,7% en de ernst van depressiesymptomen verminderd met 82,7%.

Wat houdt deze training in?

Deze geweldige tool van Access Consciousness® kun je leren in 1 dag. Je leert waar de 32 punten zitten, geeft 2 behandelingen en ontvangt 2 behandelingen, zodat je van meerdere kanten kunt ervaren hoe de Bars voor jou werken. Je krijgt een kaart met de 32 punten en handposities en een Access BARS handboek.

De voordelen om dit zelf te leren zijn:
– je kunt in jouw praktijk of thuis deze behandelingen geven.
– je bent na deze dag een gecertificeerd BARS Practitioner
– je wordt gratis geregistreerd bij Access Consciousness® en ontvangt een certificaat.
– je kunt uitwisselen met andere BARS Practitioners

Investering:

De prijzen die worden gerekend zijn vastgesteld door Access Consciousness.

€ 375,- per dag voor volwassenen

Bij herhaling € 168,-

Kinderen tot 15 jaar gratis (samen met een betalende volwassene)

16 & 17-jarigen betalen € 168,-

Data: In overleg.

 

 Locatie: Een schitterende krachtplek in het prachtige Leudalgebied. Donderberg 2, 6086 RH Neer

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

gratis parkeren.

Inbegrepen zijn koffie ,thee, water, tussendoortjes en een heerlijke zelfgemaakte biologische soep met stokbrood en lekkere spreads en groenten. Heb je een allergie laat het me even weten.

Heb je interesse in een training. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 06-83134507 en dan kijken we wat er mogelijk is.

Doret van Ratingen gecertificeerd facilitator bij access Consciousness. Mocht je vragen hebben, just ask!