Het hoge tempo waarin wij leven zorgt voor toenemende spanningen. De stress die dat met zich meebrengt vergt veel van ons lichaam én onze geest. Dit kost energie en veroorzaakt op den duur vermoeidheid, stijfheid, pijn en doorbloedingsstoornissen. Bovendien werken mensen steeds vaker langdurig in dezelfde houding. Dit kan leiden tot onder andere spanning en stijfheid in de spieren en gewrichten, RSI (bijv. de zogenaamde muisarm), hoofdpijn, nekkrampen, rugklachten en ook lusteloosheid, versnelde hartslag en slapeloosheid.Hotstone massage
Heb je dan het gevoel dat niet alleen je lichaam, maar ook je geest wel een massagebeurt kan gebruiken, probeer dan eens een Hotstonemassage uit. Alle opgebouwde spanningen worden weggenomen, waardoor lichaam en geest volledig tot rust komen, zodat u met vernieuwde kracht en frisse energie verder kunt. Na afloop voel je je als herboren.

Hotstonemassage is een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd. Het is een zalige en effectieve lichaamsbehandeling en combineert de massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde basaltstenen. Hotstonemassage is verrassend, heilzaam en uniek. Bij deze diepgaande massage wordt gebruik gemaakt van gepolijste stenen van verschillende formaten, die tot een temperatuur van ± 50/60 graden worden verwarmd. Tijdens het masseren met deze stenen, zal de genezende warmte-energie diep in je gewrichten en spieren doordringen.

De massage is een speciale ervaring op zich waaruit je vele dagen later nog energie put. De Hotstonemassage is hierdoor uitermate geschikt tegen stress en vermoeidheidsklachten, maar is natuurlijk ook een weldaad voor mensen met reumatische-, spier- en gewrichtsklachten. Bij een basis Hotstonemassage zal de gehele achterzijde van het lichaam behandeld worden (tijdsduur ongeveer 1 uur). In een totale behandeling worden rug, schouders, nek, armen, handen, benen, voeten, buik, hoofd en gezicht behandeld (tijdsduur 2 uur).

 

Klik hier voor de tarieven