Elektrostress.

Straling is overal, het zit in de aarde en onze apparaten maken veel extra magnetische straling tegenwoordig. Een magnetisch veld hoeft niet schadelijk te zijn voor de mens, dat ligt namelijk aan de soort straling die het veld afgeeft. Wel is het een feit dat schadelijke straling SpinInversie op moleculair niveau in de bloedcellen veroorzaakt. Bloed bestaat uit bloedcellen en een cel bestaat weer uit een moleculen. Moleculen tenslotte bestaan uit een kern met daarom heen draaiende elektronen. In gezonde toestand draaien deze elektronen rechtsom, met de klok mee. Door magnetische velden die met name de ijzer moleculen beïnvloeden gaan de elektronen in het molecuul van de cel linksom, of te wel tegen de klok in draaien. Dit heet SpinInversie.. Bij chronische SpinInversie -- als iets langer dan twee maanden aanwezig is -- treden de volgende mogelijke effecten op:Vermoeidheid, futloos, gedeprimeerd zonder duidelijke oorzaak

  • Verzuring in de weefsels, verminderde opname van vitaminen en mineralen
  • Last van duizelingen, druk achter de ogen en of hoofdpijn, niet tegen drukte kunnen zoals in winkelcentra en volle zalen.
  • Onrustig, zenuwachtig en klachten die 's nachts soms verergeren
  • Slaap problemen, nachtmerries, en 's ochtends moe opstaan

Bij kinderen zijn er eveneens mogelijke effecten van SpinInversie.

  • Onrustig slapen, dwars in het bedje liggen, vaak 's nachts eruit, nachtmerries
  • Bedplassen

De aarde is zelf een oorzaak van straling door de enorme massa en de draaiing ervan. De Noordpool en de Zuidpool, de maan en de zon beïnvloeden het aardmagnetisch veld. Vroeger bouwde men zijn huis daar waar het vee 's nachts stond te slapen. Dat was namelijk de minst belaste plek!
Naast deze aardstraling veroorzaakt door geo-pathische breuken en wateraders, zijn er de afgelopen eeuw veel nieuw opgewekte magnetische velden bijgekomen die de mens heeft veroorzaakt.

U snapt natuurlijk al dat er voldoende bronnen in uw omgeving zijn om spininversie te krijgen. Na gedegen onderzoek en testen is er een product ontwikkeld om de spininversie op te heffen.
Dit is tot nu toe het enige product in Nederland dat deze werking heeft. Dit is de SpinInverter (klik hier).

wibronic spininverter