Wake up en good night shake (2 zakjes a 7g)
Inhoud zakje: Tarwe gras poeder*, Enzyme.
Maaltijd shake 1 (3 zakjes a 25g)
Inhoud zakje: Olie palm vezel poeder, Erwten proteine poeder, FOS inuline, Okra poeder,Rode rijst poeder,Guargom, Mango en Vanille poeder.
Maaltijd shake 2 (3 zakjes a 25g)
Inhoud zakje: Olie Palm vezel poeder, Erwten proteine poeder, FOS inuline, Okra poeder,Rode rijst poeder,Guargom, Mango en Vanille poeder.
Snack (2 zakjes a 8g)
Inhoud zakje: Wortel poeder, Passievrucht poeder, Erwten proteine poeder, Chlorella pyrenoidosa, Okra poeder, Omega-3 poeder.
* Van Biologische oorsprong..

Ingrediënten

Gebruiksaanwijzing


Voor een optimaal resultaat is er een aantal dingen waar op gelet moet worden. Voor u start met de kuur dient u de inname van voedsel te verminderen om de darmen tot rust te laten komen. Tijdens de kuur beperkt u zich tot de maaltijd vervangende shakes. Deze shakes voorkomen hongergevoel en bevatten alle benodigde voedingsstoffen, vitamines en energie. U nuttigt geen andere zaken behalve de inhoud van de zakjes en water.


Voorbereiding


Om uw lichaam voor te bereiden is het nodig om gedurende 2 dagen voorafgaand aan de kuur de hoeveelheid en soort voedsel dat u tot zich neemt af te bouwen zodat uw lichaam kan wennen aan de nieuwe situatie. Tijdens deze 2 dagen neemt u zo min mogelijk suiker, koffie en alcohol, bij voorkeur helemaal niet. Drink vooral veel water.

Afbouwdag 1: Neem de helft van uw gebruikelijke hoeveelheid voedsel.
Afbouwdag 2: Eet deze dag gemakkelijk verteerbaar voedsel. Bij voorkeur alleen fruit, soep en yoghurt of smoothies in beperkte hoeveelheid.


Kuur


Na de voorbereiding is het tijd voor de kuur. Een doosje bevat alle benodigdheden voor 1 dag kuren. De inhoud van dit doosje bestaat uit een zeven zakjes die u in de loop van de dag oplost in water, shaket en DIRECT opdrinkt. Wanneer u het met water aangelengde product laat staan kan het zijn dat de vloeistof dusdanig indikt dat u het niet meer kunt consumeren.

7 zakjes goed 7 shakes op 1 dag. Netto gewicht 105g.

 1. Wake up (direct na opstaan)
  Toevoegen aan 300 ml water vervolgens inhoud zakje toevoegen en schudden in shaker.
 2. Maaltijd shake: (als ontbijt ongeveer half uur na Wake Up)
 3. 400 ml water in shaker en vervolgens inhoud zakje en 3-5x schudden.
  • Snack: (tussen ontbijt en lunch shake) 300 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje toevoegen en schudden.
  • Maaltijd shake: (als lunch) 400 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje en 3x schudden.
  • Snack: (tussen lunch en diner) 300 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje toevoegen en schudden.
  • Maaltijd shake: (als diner) 400 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje en 3x schudden.
  • Evening shake: (voor slapen) 300 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje toevoegen en schudden


Voor het aanmaken van de mix gebruikt u koud of lauw water. Drink de shake meteen na het mixen. Drink 2 liter water per dag. Tijdens de kuur geen koffie of alcohol gebruiken.


Na de kuur


Omdat uw maag tijdens de kuur is geslonken en uw darmwand is ontdaan van gifstoffen begint u de dag na de laatste shake voorzichtig met de inname van (vast) voedsel. Uw maag is tijdens de kuur aardig geslonken en de darmwand heeft zich totaal gereinigd en beschikt niet meer over een „beschermend" laagje vuil. Om die reden is het zeer belangrijk om het eten voorzichtig op te bouwen.

Opbouwdag 1: eet bij voorkeur zo vloeibaar mogelijk bij voorkeur soep, smoothies & yoghurt.
Opbouwdag 2: Neem voeding die zacht én gekookt is zoals soep, gekookt ei, gekookte groenten, gekookte aardappelen en gekookte vis. Dit mag aan hoeveelheid niet meer zijn dan de helft van wat u normaal gesproken zou eten.

Na deze twee dagen kunt u normaal eten en mag u ook ongekookte groenten en salades.

 

Bijzonder product


Ons Darmdetox product is uniek in de wereld. Dit komt door het werkzame ingrediënt van de gefermenteerde bast van de olie-palmboom. Het fermenteren van deze bast is een zeer moeizaam proces maar essentieel voor de werking van dit product.
Bijzonder product
De vezel
De gefermenteerde vezels van de bast van deze palmboom hebben als eigenschap dat ze tot diep in de kern van de vervuiling oftewel de "slakken" kunnen doordringen. Dit is noodzakelijk omdat de slakken zich aan de slijmlaag van de darmen hechten en anders niet zullen loslaten. Deze vezels dringen dus door tot diep in de slakken en bevochtigen ze daar van binnen uit. Op deze wijze laat de vervuilde slijmlaag van de slakken los en komt deze op simpele wijze naar buiten glijden, zonder enige moeite, kramp of pijn.

Okra
Daarnaast bevat het product ook nog Okra, een ingrediënt dat de slijmlaag van de darmen zelf bevochtigt en weer optimaal laat functioneren. Dit is nodig omdat door de jarenlange vervuiling van de darmen de eigen slijmlaag uitgedroogd en ontstoken is.

Maaltijdvervanger
Daarnaast is het product tevens een maaltijdvervanger omdat het noodzakelijk is om tijdens de detox de darmen tijdelijk rust te geven. Alleen dan kan de darm zich goed gaan detoxen. Dat lukt niet als de darmen ook nog gewoon moeten werken aan de spijsvertering.

De kuur wordt gebruikt voor de duur van 3, 6 of 12 dagen. Eén doosje is goed voor één dag. Een doosje bestaat uit 7 zakjes voor 7 shakes. De zakjes worden gemixt met water en zo ontstaat een makkelijk in te nemen shake. Het enige dat je neemt gedurende de kuur zijn de shakes. Probeer wel om hiernaast zoveel mogelijk water te drinken. Mocht je toch behoefte hebben om iets extra’s te nuttigen tijdens de kuur, dan kun je een gepureerde appel of tomaat nemen of wat biologisch vruchtensap of een groentebouillon..

Gemakkelijk

Gemakkelijk
De kuur wordt gebruikt voor de duur van 3, 6 of 12 dagen. Eén doosje is goed voor één dag. Een doosje bestaat uit 7 zakjes voor 7 shakes. De zakjes worden gemixt met water en zo ontstaat een makkelijk in te nemen shake. Het enige dat je neemt gedurende de kuur zijn de shakes. Probeer wel om hiernaast zoveel mogelijk water te drinken. Mocht je toch behoefte hebben om iets extra’s te nuttigen tijdens de kuur, dan kun je een gepureerde appel of tomaat nemen of wat biologisch vruchtensap of een groentebouillon.

Voordelen van schone darm
Met een schone darm heeft u meer profijt van gezonde voeding omdat de voedingsstoffen beter worden opgenomen. Het immuunsysteem functioneert beter, u verliest overtollige centimeters en u voelt zich weer fit en vitaal

Gemakkelijk

 

Wat past bij jou?


Versnelde kuur – 3 daagse kuur:

- Voor slanke personen die niet willen afvallen.
- Voor personen welke een eerdere darmdetox hebben gedaan en een onderhoudskuur willen doen.


Normale kuur – 6 daagse kuur:

- Voor personen met een normaal gewicht.

Intensieve kuur – 12 daagse kuur:

- Voor personen met overgewicht.

Werking en voordelen


Energy Detox met chlorella maakt het mogelijk om je thuis op een veilige, eenvoudige en comfortabele manier te ontdoen van de ongezonde biofilm.

Omdat DarmDetox met Chlorella darmreinigend is, is dit goed voor de vitaliteit en spijsvertering.

Hier bovenop komt dat DarmDetox met Chlorella de functie van de galblaas, lever en nieren gunstig beïnvloedt. Deze kuur ondersteunt ook de lever en de spijsvertering welke een gunstige invloed op het suiker- en cholesterolgehalte hebben.

Alle ingrediënten in de DarmDetox met Chlorella kuur zijn van hoge kwaliteit en gecertificeerd door de Good Manufacturing Practice.Andere darmreinigingsmethodes
Tot op heden zijn er geen producten of methodes op de markt geweest die ervoor zorgen dat het gehele darmstelsel op effectieve en comfortabele wijze gereinigd wordt. De meeste producten bevatten ingrediënten die een 'schurende' werking hebben en hierdoor krampen en diarree kunnen opwekken. Naast deze vervelende bijwerking werken deze producten ook niet optimaal doordat de biofilm niet volledig verwijderd kan worden. Dan is er altijd nog de methode van de darmspoeling met water die weliswaar zeer effectief is, maar echter alleen voor de dikke darm. Dan blijven de dunne darm en de 12-vingerige darm nog over waar niets mee gebeurt.

Nu is er eindelijk een product dat al die nadelen níet heeft!

3Gemakkelijk
De kuur wordt gebruikt voor de duur van 3, 6 of 12 dagen. Eén doosje is goed voor één dag. Een doosje bestaat uit 7 zakjes voor 7 shakes. De zakjes worden gemixt met water en zo ontstaat een makkelijk in te nemen shake. Het enige dat je neemt gedurende de kuur zijn de shakes. Probeer wel om hiernaast zoveel mogelijk water te drinken. Mocht je toch behoefte hebben om iets extra’s te nuttigen tijdens de kuur, dan kun je een gepureerde appel of tomaat nemen of wat biologisch vruchtensap of een groentebouillon.

Voordelen van schone darm
Met een schone darm heeft u meer profijt van gezonde voeding omdat de voedingsstoffen beter worden opgenomen. Het immuunsysteem functioneert beter, u verliest overtollige centimeters en u voelt zich weer fit en vitaal.

 

 www.hebhartvoorjelijf.nl