Fysische Vasculaire Bemer therapie.

De werking van de Bemer op het gebied van microcirculatie geeft voordelen op het gebied van gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Bij de meeste mensen werkt dit systeem van de allerkleinste bloedvaten niet optimaal. Door de slechte circulatie in de haarvaten krijgen de cellen er omheen ook weinig of geen voeding en zuurstof, tegelijkertijd kunnen ze hun afvalstoffen niet afvoeren. Hierdoor ontstaan klachten en ziekten.

Onze microcirculatie is de hoofdweg van onze gezondheid.

Het totaal aantal bloedvaten vormen een lengte in ons lichaam van 100.000 km. En 70% van al die bloedvaten is microscopisch klein. Deze 70.000 km microkleine bloedvaten bepalen of onze cellen wel genoeg vitale stoffen krijgen. Deze 70.000 km van onze microkleine bloedvaten staan buiten de werking van ons hart en deze bloedvaten moeten zelf de circulatie verzorgen. Hier zit bij de meeste van ons het probleem, de kleine vaten hebben te weinig energie om de circulatie in dit systeem optimaal te laten werken.
Met de fysische vasculaire therapie van Bemer optimaliseert u de microcirculatie, de hoofdweg van onze gezondheid. Onze microcirculatie is functioneel het belangrijkste onderdeel van onze bloedsomloop en vindt plaats in het fijne en wijd vertakte netwerk van kleine bloedvaten. Hier staat zij in voor de levensbelangrijke transportopdrachten en voorziet het weefsel en de organen van zuurstof en voedingsstoffen, voert stofwisselingsproducten af en stimuleert het immuun-systeem. Een beperkte of verstoorde microcirculatie doet cellen sneller verouderen en is de oorzaak van veel stemmingsstoornissen en ziekten.

Bemer heeft door jarenlang wetenschappelijk onderzoek en door opgedane ervaringen in samenwerking met diverse medische specialisten, artsen en therapeuten wereldwijd een bijzonder en uniek systeem ontwikkeld dat deze microcirculatie beïnvloedt. De nieuwste generatie systemen zijn reeds voorzien van een uniek en revolutionair slaapprogramma.

 

De voordelen van de Fysische Vaattherapie van Bemer op een gezonde microcirculatie zijn:

 • Betere doorbloeding en stromingseigenschappen van het bloed en alle lichaamsvloeistoffen
 • Betere voorziening van voedingsstoffen en zuurstof
 • Betere afvoer van giftige stoffen en stofwisselingsproducten
 • Een beter werkend immuunsysteem en een lagere infectiegevoeligheid
 • Verbeterde regeneratie- en herstelprocessen, ook bij sporters, bij mens en dier
 • Een beter inslaap- en doorslaapgedrag
 • Betere ontzuring van het lichaam
 • Versnelling van genezingsprocessen o.a. bij wonden, breuken en sportblessures
 • Betere algemene prestaties en een beter algemeen welzijn
 • Verbeterd concentratievermogen
 • Betere trainingstoestand en minder risico op blessures tijdens het sporten

 

Sinds 2017 heeft Bemer ook speciaal voor grote dieren, zoals paarden een microcirculatie deken.

De producten zijn ook op huurbasis beschikbaar. Klik hier voor informatie

paard